facebook

“Її крики – єдине, що може описати біль”: мережу шокували кадри весілля 9-річної афганської дівчинки та 50-річного мусульманина

Чоловік силою вириває її із рук рідні.

У соціальних мережах поширились відео, яке демонструє жорстокість законів шаріату. На його кадрах 9-річна просто розриває сердце своїм криком та плачем, коли її новий 50-річний чоловік мусульманин силою хапає її та веде за собою. При цьому усі оточуючі просто спостерігають за відвертою педофілією.

Відео поділився користувач X Azzat Alsalem.

На його кадрах 9-річна починає дуже голосно кричати, коли її застосовуючи силу хапає дорослий 50-річний чоловік. Хтось із близьких дівчинки, можливо її матір намагається утримати дитя біля себе, а її новоспечений “наречений” буквально “вириває” свою новоспечену дружину із її рук. При цьому усі оточуючі чоловіки просто спостерігають за ситуацією, адже це для них цілком звична річ.

Увесь жах супроводжується пронизливим гучним плачем маленької дівчинки.

“9-річну афганську дівчинку видали заміж за 50-річного мусульманина. Її крики – єдине, що може описати біль і страх у її серці. Це закон шаріату.” – йдеться у повідомленні.

Інші користувачі шоковані жорстокими мусульманськими законами та співчувають жінкам, які народилиись в країні із такими порядками:

“Варварський мерзенний культ називає мирним і милосердним. Найдегенеративніша розпусна ідеологія”; “Не можу навіть дивитися. Уявіть біль незліченної кількості таких дітей, як вона. Ганьба п*дофілам”; “Схоже, Афганістан – одне з найгірших місць на землі, де можна народитися жінкою”; “Усі дорослі чоловіки в цьому кліпі є співучасниками. Усі.”

Джерело.