facebook

Жахлива ДТП сталася сьогодні вранці.

Депутат Верховної Ради України від фракції “Батьківщина” Андрій Ніколаєнко на своєму авто Mercedes-Benz GLE збив людину на трасі Київ – Чоп у Житомирській області. Від отриманих травм потерпіла дівчина 18 років загинула на місці, пише Оглядач.

 

Аварія трапилася в селі Березівка близько 09:45 в п’ятницю, 3 листопада, повідомило головне управління Національної поліції в регіоні. У ДБР додали, що вже розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі парламентаря.

За попередніми даними, водій Mercedes-Benz GLE, рухаючись у напрямку міста Чоп крайньою лівою смугою наїхав на пішохода – 18-річну дівчину, яка миттєво загинула від отриманих травм.

 

Встановлено, що за кермом авто перебував 44-річний житель Київщини, який є чинним народним депутатом. Тому на місце аварії викликали й детективів Держбюро розслідувань.

За даними джерел ЗМІ в правоохоронних органах, йдеться саме про Андрія Ніколаєнка, в автомобілі народний обранець їхав із дружиною.

Подію попередньо кваліфікували за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі йде розслідування та призначено низку відповідних експертиз.

Джерело.