facebook

Заявили, що жінок і дітей розстріляли “випадково”: цинічні подробиці про вбивць родини у Волновасі, фото

Контрактниками, яких підозрюють у масовому вбивстві родини Капканець у тимчасово окупованій Волновасі в Донецькій області, звуть Антон Сопов та Станіслав Рау.

Про це повідомляють російські канали.

Сопов, якому у серпні виповнився 21 рік, пішов служити за контрактом відразу після закінчення строкової служби. 28-річний Рау родом із Алтайського краю, проживав із дружиною на Камчатці.

Обидва не могли погасити кредити, і, мабуть, тому вирушили йти воювати за контрактом із Міноборони РФ.

Батьки Рау та Сопова раніше засуджені, були у федеральному розшуку за різні злочини. До речі, отець Сопова, уродженець Приморського краю Руслан Сопов з 2016 року, знаходиться в базі “Миротворця”.

Попередньо, Станіслав Рау та Антон Сопов знаходяться на території Донецька поруч із Волновахою як добровольці-контрактники 155 окремої Гвардійського ордена Жукова бригади Морської піхоти Тихоокеанського флоту.

Одного із вбивць взяли вдома – він проживав неподалік котеджу, в якому знайшли розстріляну родину. Іншого обвинуваченого виявили пізніше.

На початкових слідчих діях Сопов та Рау зізналися, що хотіли поквитатися лише з чоловіками – Едуардом та його сином Олександром, які нібито їх образили.

За словами затриманих, жінок та дітей вони вбили “випадково”, оскільки у темряві не змогли розпізнати жертв. Імовірно, стрілянина велася зі спеціальних штурмових автоматів “Вал”.

Джерело.