facebook

Хтось вважає, що переможним буде 2024 рік, а хтось переконаний, що доведеться чекати довше.

Коли закінчиться війна в Україні? Це питання цікавить багатьох українців – і тих, хто залишився жити у військовій країні, і тих, хто виїхав, але дуже хоче повернутись додому.

 

УНІАН зібрав топ найпопулярніших прогнозів провідних астрологів та екстрасенсів нашої країни.

“Всі вирішать найближчі кілька місяців”

Екстрасенс Яна Пасинкова переконана, що найближчими кількома місяцями все стане зрозуміло. За її словами, є величезний шанс, що активні бойові дії припиняться на початку 2024 року.

 

“Мінімум 4 місяці ще триватиме війна, далі буде новий поворот”, – каже Пасинкова.

 

“Може бути різдвяне перемир’я”

 

Астролог Влад Росс каже, що війна закінчиться одразу після смерті диктатора Володимира Путіна. Хоча, як припускає експерт, справжній Путін уже помер. Тож його двійники зараз вийдуть на трек переговорів.

 

“До Нового року може дозріти така тенденція як різдвяне перемир’я та заморозка конфліктів”, – підсумував експерт.

“Карти показують цифру 10”

Астролог Яна Тимощук зробила розклад на картах Таро і їй випала цифра 10. За її словами, це означає, що війна може закінчитися або за 10 місяців, або за 10 років. Проте є й позитивний прогноз – припинення вогню може бути й у 2026 році.

 

“З 2035 по 2037 роки ми можемо проходити трансформаційний період. І не варто забувати про те, що післявічний час буде важчим, ніж військовий”, – додала експерт.

“Не випала карта “Суд”

Відьма Марія Тиха наголосила, що закінчення повномасштабного вторгнення цілком реальне вже у 2024 році, проте їй не випала карта “Суд”, тому може бути і другий сценарій розвитку подій.

 

“Я переживаю, щоб не було паузи, тривалого затишшя”, – каже відьма.

Джерело.