facebook

Станеться щось глобальне, що змінить все: тарологиня дала новий прогноз про завершення війни

Деякі астрологи передбачають мир в Україні не раніше 2026 року, а от інші налаштовані більш оптимістично – за словами тарологині смерть відомого діяча на світовому олімпі посприяє перемозі України.

Про це розповіла тарологиня Стелла.

За її словами, російським окупантам у гарячих точках важко, хоча не можна сказати, що там безнадія. У росіян велика кількість техніки та живої сили, вони тримаються, проте довіку вони там не стоятимуть.

“По цим картам воно все буде сходити нанівець. Тут справа не в ресурсах, а в тому, що може відбутися якийсь хаос, непередбачувані події. Щось таке, що хлопці зрозуміють, що стояти на тому напрямку немає сенсу”, – наголосила тарологиня.

“Хаос виведе Україну у переможці. Це все буде на руку Україні. Війна не буде дуже затяжною в Україні. І саме події на сході її припинять. Путіна уже оголосили нелегітимним”, – розповіла тарологиня.

Стелла також підтвердила те, що Росією править двійник.

“Про це знає дуже багато людей і в Росії, і в усьому світі. І навіть лідери багатьох країн про це достеменно знають. Але цій ситуації прийде кінець”, – резюмувала тарологиня.

Джерело.