facebook

Українці прощаються із Сергієм Сивохо

Український телеведучий та колишній учасник КВК, Сергій Сивохо, який також працював як радник секретаря РНБО, пішов із життя сьогодні вранці, 17 жовтня, у Німеччині. Про це пише “OBOZ.UA”.

 

Телеведучий помер о 5:40 ранку, перебуваючи на лікуванні у Німеччині. Відомо, що він мав захворювання, пов’язане з легенями. Незадовго до його відходу стало відомо, що його стан погіршився, і він перебував у тяжкому стані.

 

Близька подруга Сивохо, Світлана Бердецька, опублікувала низку фотографій на його пам’ять.

 

Сьогодні кожен день дуже важкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5:40 ранку помер мій добрий друг, ніжно кохана мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже не вистачати. ​​Вічна пам’ять Сергію “, – йдеться у пості.

 

Після початку повномасштабної війни росії в Україні Сергій Сивохо призупинив свою телевізійну кар’єру і зник з публічної уваги. Його соцмережі заповнилися вітаннями з релігійними святами та звітами про волонтерську діяльність.

Сергій Сивохо став відомим завдяки своїм виступам у команді “Дрім-Тім” на КВК. Пізніше він також знявся у кіно та вів розважальне шоу “Приховані камери” на “1+1”. Він був креативним продюсером програми “Велика різниця по-українськи” з 2011 по 2013 роки та став продюсером студії “Квартал 95”. Також Сивохо був тренером у першому сезоні “Ліги сміху”.

 

У 2019 році він висувався в депутати Верховної Ради від партії “Слуга народу” та працював радником секретаря РНБО з питань реінтеграції окупованих територій з 2019 до 2020 року.

Джерело.