facebook

Мати сама звернулася до поліції, хоча навіть не підозрювала про інтим батька з донькою

Донька попросила свого батька вирішити проблему зі своєю сексуальною орієнтацією, оскільки вона відчувала симпатію до жіночої статі. Щоб “допомогти” дівчинці подолати потяг, він займався з нею сексом протягом 4 років.

 

Це сталося у російському місті Барнаулі, пише Telegram-канал “Mash”. За інформацією, 11-річна дівчинка 4 роки тому розповіла батькові про те, що їй подобається однокласниця, але вважала такі почуття “ненормальними”.

 

40-річний чоловік порадив їй познайомитися з хлопчиком, проявити ініціативу та увагу, проте це не допомогло і дівчинка, як і раніше, відчувала симпатію до однокласниці. Вона зважилася на радикальніші заходи і запропонувала батькові зайнятися інтимом, а той не побачив у цьому нічого поганого.

Він протягом 4 років мав із нею статеві стосунки, а припинилося це після того, як мати дівчинки звернулася до поліції. Весь цей час вона жила у незнанні і навіть не підозрювала про їхній інтим. За вчинене чоловікові загрожує до 20 років колонії суворого режиму, його вже затримали.

Втім, донька захищає батька і просить його не карати, адже ініціатива нібито походила від неї.

Джерело.