facebook

“Закінчить війну на своїх умовах”: оракул Марія Ланг спрогнозувала кінець військових дій в Україні

Марія Ланг розповіла про те, коли прийде кінець повномасштабній війні

Оракул, цілитель, майстер Марія Ланг розповіла, про підтримку України та закінчення війни.

За словами жінки, Україну будуть підтримувати і надалі, завдяки цій підтримці Україна матиме змогу закінчити війну на своїх умовах.

Карти показали, що крім США трохи пізніше з’явиться ще один дуже потужний союзник для нашої країни. Можливо, допомога цього союзника буде навіть більша за підтримку США. У цьому випадку важливо буде опанувати цю допомогу., щоб партнери не нарікали на корупцію та зловживання підтримкою.

Інший бік карт показує, що ситуація на фронті буде важка, але до кінця року вона може зазнати значних змін. Є ймовірність того, що ЗСУ зможуть пройти до узбережжя Азовського моря та зайти в Крим.

Акцентувала вона увагу й на тому, що Україна зможе видобувати у себе досить цінний ресурс, який допоможе суттєво підняти економіку. Марія Ланг наголосила, що наша країна ставитиметься до своїх ресурсів уважніше і почне жити за їх рахунок.

Про кінець війни вона сказала, що навіть у наступному році не варто чекати остаточної перемоги. Проте обстріли будуть ставати рідше, а згодом перемістяться до кордонів росії. Останні місяці у цьому році на фронті чекають насичені та позитивні новини. У листопаді можливо, що росія зробить екологічну катастрофу, через яку буде масове отруєння. Це може відбутися через неможливість протистояти на полі бою.

 

Джерело.