facebook

Розповідаємо, коли відкриється коридор затемнень – осінь 2023 обіцяє бути насиченою.

Навесні 2023 року українці пережили кілька затемнень – з 20 квітня по 5 травня. Восени відкриється другий коридор затемнень – жовтень 2023 підготував чимало астрономічних сюрпризів. УНІАН з’ясував, що можна і не можна робити в цей період, і як планети вплинуть на людину.

 

Осінній коридор затемнень – що це таке і коли настане

Для того щоб швидко розібратися, що означає коридор затемнень, важливо визначитися з термінами. Саме по собі поняття коридору означає, що є певний період між якимись двома подіями. Ці події називаються затемненнями – місячним і сонячним, відповідно, проміжок часу між ними – коридор затемнень.

 

З 14 по 28 жовтня триватиме жовтневий коридор затемнень – вплив на людину у нього дуже потужний. Почнеться коридор з сонячного затемнення в знаку Терези, а закінчиться місячним під егідою Тельця. Енергетику важкого періоду ви почнете відчувати за 3 дні до (з 11 жовтня) і через 3 дні після (до 1 листопада).

 

Коли закінчиться коридор затемнень, ви зітхнете з полегшенням, але цілих два тижні будете змушені прислухатися до порад астрологів, інакше все життя полетить під укіс.

 

Доленосний коридор затемнень – що не можна робити

Кармічний коридор затемнень 2023, як і будь-який інший, має найбільш несприятливі дні – першу і останню дату, тобто, 14 і 28 жовтня. У ці дні категорично заборонено:

 

сваритися і піддаватися на провокації;

влаштовуватися на нову роботу;

проводити хірургічні операції;

підписувати будь-які документи;

переїжджати і починати відносини.

Взагалі краще ніяких важливих справ не затівати, а провести ці два дні в тиші і спокої. Оточіть себе знайомими людьми і ситуаціями, щоб ненароком не стати жертвою чиєїсь негативної енергії.

 

У чому допоможе коридор затемнень – що робити можна

Жовтневий період від сонячного до місячного затемнення несе не тільки застереження, а й позитивні вісті. Саме в цей час ви зможете звільнитися від кармічних боргів, попрощатися з непотрібними людьми і вдихнути на повні груди.

 

Ідеальний варіант – спробувати:

 

відкласти грошей;

налагодити відносини з коханою людиною;

зайнятися духовними практиками;

налагодити графік і харчування.

Приведіть свої справи в порядок, керуйтеся свідомістю, а не емоціями, і тоді з коридору затемнень на початку листопада ви вийдете зовсім іншою людиною.

Джерело.