facebook

Після кількох днів тиші, Олександр Заліско, який спричинив скандал через влаштування гучної вечірки у День пам’яті жертв голодоморів, вийшов на зв’язок із своїми підписниками.

Кілька днів тому, на сторінках його друзів з’явилас інформація про те, що у чоловіка трапився нервовий зрив і його шпиталіували. Після такої інформації органзатор “голодної туси” кілька днів не з’являвся у жовній із соціальних мереж. Але нещодавно хлопець зняв перші сторіз після свого “зникнення”. Зокрема у відео чоловік розповів, що схуд на 2 кілограми і протягом цього часу відновлював своє здоров’я.
Також Олександр Заліско поділилася, що більшість брендів відмовилися від співпраці з ним через “голодну тусу”.

“Одиниці залишились. Ціную це. Але і повністю розумію перших, все має свої наслідки”, – зазначив він.Як розповів блогер, хейт ще є від юзерів, зокрема побажання смерті, але не так багато, як спочатку. Також Олександр намагається не сприймати злісні повідомлення близько до серця.

Олександр розповів, що ситуація з вечіркою та скандал після неї “відкрила йому очі” на деяких друзів.
“Цей етап дуже сильно показав, хто є хто. Хто підтримував, переживав, телефонував, писав, їхав до мене. Хто просто відсиджувався в стороні. А хто ще й радів з цього і хотів “нажитись”, або швидко перевзувався. І добре, що була можливість побачити цих людей “справжніми”, – поділився Заліско.

Нагадаємо, відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско втрапив у скандал через гучне святкування свого 29-річчя. Він організував розкішну вечірку з елементами еротики у міському Будинку вчених у День пам’яті жертв голодоморів.

Джерело.