facebook

Останні прогнози для України на 2023 рік від екстрасенса Олени Курилової

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну екстрасенс Олена Курилова не дає особливого бачення того, чого очікувати в майбутньому. Цьому є різні пояснення, але це її рішення. Однак нещодавно вона провела кілька прямих ефірів і поділилася зі своїми підписниками в соціальних мережах тим, чого очікувати в найближчому майбутньому. То ж сьогодні ми поговоримо про прогнози Олени Курилової для України на 2023 рік.

Трохи про минуле

Ще у 2014 році Олена Курилова говорила, що війна не закінчиться лише на Донбасі. Вона побоювалася, що цей процес торкнеться всіх країн, але практика показала, що ясновидиця мала рацію. Крім того, Олена переконана, що екстрасенси не повинні давати всю інформацію, яку вони бачать або відчувають. Тому що це може викликати паніку в суспільстві і змінити хід подій у світі. Крім того, екстрасенси зазвичай не називають точних дат завершення будь-яких подій, а в їхніх пророцтвах важко знайти інформацію про те, коли закінчиться війна. Однак передбачення Олени Курилової про світ у 2023 році заслуговує на увагу, оскільки вона змогла вивезти свою матір з окупованого Бердянська 23 лютого, а війна почалася 24 лютого.

Вона знала, що війна буде. Вона знала, що війна наближається. Її будинок знаходився під Києвом, і війна розминулася з нею лише на три кілометри. 22 лютого вона поїхала до своєї матері в Бердянськ. Вона знала, що місто було під окупацією і що її буде важко повернути назад. Вона намагалася переконати маму, але та не погоджувалася: 24 лютого їх розбудив вибух, і тільки тоді мама повірила їй, і вони швидко зібрали речі і поїхали з дому. Саме тому прогноз астролога Олени Курилової щодо України заслуговує на особливу увагу.

Що буде відбуватися. Екстрасенс каже, що нинішню ситуацію потрібно оцінювати максимально неупереджено. Не варто очікувати, що війна закінчиться завтра або що це станеться по клацанню пальців. Цього не станеться, але, незважаючи на всі труднощі, конфлікт незабаром закінчиться. Ця тенденція починається вже зараз, з насильницької перемоги української сторони. І все більше росіян розуміють, що проти них воює не Україна, а їхній власний президент.

Фактично, процес незворотних змін для всього світу вже розпочався. Ситуація зараз виправляється практично самостійно. Спочатку ясновидці говорили, що конфлікт може завершитися до літнього сонцестояння, але сьогодні зрозуміло, що це не так. Наступне пророцтво Олени заплановане на листопад. Хелловін відомий своєю здатністю спілкуватися з душами померлих.

Ми ніколи не повинні впадати у відчай. Україна переможе і після перемоги буде набагато сильнішою, ніж раніше. Тому що саме про це йдеться в прогнозі екстрасенса Олени Курилової для України. Передбачення на 2023 рік На жаль, каже Олена Курилова, Україна зазнає великих втрат. Очікується дуже жорстоке протистояння, і це при тому, що допомоги Україні більш ніж достатньо. Більше того, в майбутньому допомога буде збільшуватися, але про це ніхто не буде кричати, але це вплине на хід війни найкращим чином.

Відбудеться остаточна поразка російської армії, і російське військове командування спробує закінчити цю війну, намагаючись хоча б щось залишити для себе. Війна не закінчиться 2023, і немає жодних ознак того, що Україна і Росія прийдуть до якогось рішення у 2023 році. Сьогодні важко робити прогнози, оскільки зірки і вищі сили не дають точних відповідей.

Не виключено, що війна може закінчитися взимку, але як вона закінчиться-достеменно не відомо. Імовірно, Росія підпише угоду про капітуляцію, що відкриє нові можливості для розвитку України. Наразі Україна перебуває у стані серйозних потрясінь.

Очікується, що після цього всі підприємства відновлять роботу, не варто хвилюватися, оскільки є багато допомоги від усіх країн, і ніхто не хоче затягувати конфлікт. Прогноз Олени Курилової щодо того, коли закінчиться конфлікт в Україні, не передбачає затяжного конфлікту. Насправді, не варто боятися третьої світової війни.

Що чекає на Володимира Зеленського Втім, останнє передбачення екстрасенса Олени Курилової для України на 2023 рік не говорить про те, що президент зіткнеться з якимись серйозними труднощами або проблемами. Зірка пророкує, що його життю нічого не загрожуватиме. Однак Президенту потрібно бути дуже обережним зі своїми соратниками, оскільки його можуть зрадити найближчі люди.

Чи зможе він впоратися з цими проблемами?

Звісно, врешті-решт Україна переможе, і саме Володимир Зеленський буде її лідером. Важко сказати, чи залишиться він на другий термін після всього цього, але немає сумнівів, що він буде прагнути отримати країну в руїнах і в умовах воєнного стану.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.