facebook

Деякі пасажири зухвало нехтують правилами дорожнього руху та дозволяють собі перебугати дорогу у заборонених місцях. Нещодавно на Київщини патрульні спіймали порушника, який перейшов дорогу у недозволеному місці прямо у них “під носом”.

 

Про це повідомляє поліція Київщини.

 

На вулиці Київський Шлях у Борисполі екіпаж патрульних помітив, як неподалік регульованого пішохідного переходу між автомобілів переходить проїзну частину чоловік. Він пройшов прямо перед машиною поліцейських.

 

Правоохоронці зупинили порушника та виписали на нього протокол за ч. 1 ст. 127 (Перехід проїжджої частини у невстановленому місці або перехід безпосередньо перед ТС, що наближається) КУпАП.

Тепер чоловік змушений сплатити за це штраф на 255 грн.

Хоча ця досить незначна, однак патрульні вкотре нагадують про те, що такі “незначні” правопорушення можуть призводити до плачевних наслідків.

 

“Хоч відповідальністю за непокору пішоходами сигналам регулювання дорожнього руху, перехід проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, невиконання інших правил дорожнього руху є штраф у розмірі 255 грн, ці дії можуть призвести до фатального. Бережіть власне життя та здоровʼя — дотримуйтесь ПДР”- зазначають у пресслужбі поліції Київської області.

Джерело.