facebook

Прямо з кордону Румунії та України прийшли дуже тривожні і навіть трагічні новини. Тут було виявлено труп чоловіка, ймовірно, порушника, який втік від війни з України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню та фотографії прес-служби Державної прикордонної служби України.

 

Повідомляється, що загиблий був мешканцем Запоріжжя 1988 року народження. Його виявили у важкодоступних горах навпроти ділянки відділу прикордонної служби “Шибени” Івано-Франківської області.

 

За зовнішніми ознаками – тіло, скоріше навіть – скелет у теплому одязі – пролежало там тривалий час, зазначають правоохоронці.

З початку повномасштабної війни це вже двадцять четвертий зафіксований випадок, коли український чоловік призовного віку загинув на кордоні України з країнами Євросоюзу.

 

Попередні 23 були виявлені на кордоні з Румунією та Угорщиною на Закарпатті, з них 19 – біля річки Тиса.

“Зазвичай вони намагалися нелегально потрапити до країн, де немає війни і, за іронією долі, гинули під час такої подорожі. Найчастіше небезпечний маршрут за великі гроші пропонують злочинці, які наживаються на організації незаконного переміщення осіб через кордон. Тому, вирушаючи у такі незаконні подорожі, треба зважити, чи варто це робити, тому що надмірна впевненість у власних силах іноді призводить до трагічних наслідків”, – зазначили у ДПСУ.

Джерело.