facebook

Відьма, яка передбачила загибель пригожина визначила, як помре путін: “Загострення…”

Їй випала мапа Імператриці, що може вказувати на загрозу від “жіночого початку”

Популярна в соціальних мережах українська відьма, екстрасенс та таролог Марія Тиха, яка ще у січні цього року передбачила смерть російського диктатора володимира Путіна, визначила, як він помре.

На жаль, за словами відьми, путін ніхто не буде “прибирати”, як це зробили з його старим другом і зрадником євгенієм пригожиним.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Марії Тихій, який був у мережі YouTube.

“Про путіна я думаю, що смерть його буде пов’язана з болячкою, зі старістю. Я не думаю, що його приберуть. Ми цього чекали дуже довго, але вся надія на смерть і його старість. Це якась болячка. Я пов’язую це з його спиною, з його судинами. Буде ситуація, пов’язана зі здоров’ям, загострення. До того ж через якусь жінку – нервову перенапругу…”, – каже Марія Тиха.

Їй випала мапа Імператриці, що може вказувати на загрозу від жіночого початку.

“До речі, коли випадає карта Імператриці – це карта матері, жінки, дружини, але я завжди говорю, що для України це карта нашої рідної землі, “материнська карта”, – розповіла Марія Тиха.

Відомо, що раніше вона передбачила загибель ватажка ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина. Ось, що говорила Тиха: “У Пригожина карта Лиса падає – якась ситуація буде пов’язана з повітрям. Вважаю, що Пригожина приберуть військові, це буде в їхньому кодлі щось”.

Також варто нагадати той факт, що нещодавно екстрасенс Марія Тиха здивувала шанувальників співачки Наді Дорофєєвої. Тиха зробила розклад карт Таро на відносини Наді та ресторатора Михайла Кацуріна.

Їй випала карта, що свідчить про те, що у парі Дорофєєвої та Кацуріна є конфлікти. За її словами, ресторатор – волелюбна людина, він любить себе і нікому не довіряє.

Джерело.