facebook

Поліцейський застрелив водія “Ягуара”, який затіяв бійку з правоохоронцями після зупинки транспорту (ФОТО)

Водієм авто Jaguar, якого 29 серпня у Дніпрі застрелив поліцейський, виявився місцевий 38-річний підприємець Джумбері Сілогава. За два дні чоловік мав святкувати свій день народження.

Напередодні в Мережі з’явилася інформація про те, що поліцейський застрелив у Дніпрі водія Jaguar. Правоохоронці підтвердили цю інформацію, пише ТСН. За даними ДБР, водій ігнорував правила дорожнього руху і патрульні зупинили його авто. Чоловік поводився агресивно та мав усі ознаки алкогольного сп’яніння.

В машині перебували дорослі та діти, які відмовлялися вийти на вимогу поліцейських. За даними Офісу генпрокурора, правоохоронці почала силою витягувати людей з авто і застосувала газовий балончик. Виникла бійка, під час якої патрульний тричі вистрелив із табельної зброї у спину чоловікові, внаслідок чого той помер.

Що відомо про застреленого у Дніпрі чоловіка

За даними місцевих ЗМІ, водієм Jaguar був 38-річний Сілогава Джумбері Джумберович. Він 1 вересня мав святкувати свій 39-й день народження.

Людина з таким ім’ям та прізвищем зареєстрована як фізична особа-підприємець. За КВЕД Сілогава займався торгівлею з лотків та на ринках іншими товарами. Підприємець також організовував поховання та надавав ритуальні послуги. Він був зареєстрований в смт Петриківка на Дніпропетровщині.

ФОП з іменем Сілогава Джумбері Джумберович / Скриншот

Знайома родини Сілогави, якраз проживає в Петриківці, підтвердила ТСН.ua інформацію про бізнес сім’ї загиблого. Жінка розповіла, що в них є бізнес у Дніпрі та в усій області, зокрема у Петриківці та поряд розташованих селах.

У соцмережах вдалося знайти сторінку з іменем Наталія Сілогава, на якій розміщені оголошення про виготовлення пам’ятників та організацію поховань у Дніпрі, Петриківці та Партизанському.

У Мережі також є сторінка з іменем Джумбері Сілогава, на головному фото якої розміщене фото чоловіка із двома, ймовірно, синами.

Додамо, що поліцейського, який застрелив чоловіка, було затримано. Правоохоронці з’ясовують правомірність застосування ним табельної зброї.

Зауважимо, за повідомленнями в Мережі, патрульний начебто вистрілив у чоловіка після того, як той чинив опір його напарниці і напав на поліцейську, вдаривши її кулаком в обличчя. Лице та руки правоохорониці були повністю у крові. Також повідомлялося, що водій авто перекинув інспектора через себе так, що останній головою вдарився об землю.

Джерело.