facebook

“Удар по одному місту”: що задумала РФ на День Незалежності в Україні – прогноз

Україну на День Незалежності чекає найсильніша підтримка світу, і загрози з боку Росії.

Як розповіли астрологи і тарологи, до 24 серпня Росія спробує влаштувати біду, пише Главред.

День Незалежності 24 серпня – що очікувати Україні
“Буде дуже багато контролю і маніпуляції 24 серпня. Україна отримуватиме якісь подарунки. Будуть смертельні удари по Києву в День Незалежності. Енергія буде дуже сильна. Може бути по центру прийняття рішення. У цей день ще можуть укладатися доленосні рішення і підписання договорів”, – говорить таролог Яна Тимощук.

Також Яна Тимощук додала, що “мобілізація в Україні може триватиме ще 7 місяців”.

Хто така Яна Тимощук
Яна Тимощук (Езотеричка) – езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

За словами таролога Анни Атаманової, до 24 серпня РФ спробує вчинити удар.

“Путін і Росія планують влаштувати в Україні напередодні Дня Незалежності нехороші події, щоб цього дня (24 серпня – ред) не було. Вони хочуть змусити Україну піти на якісь умови. У багатьох країнах Європи Україну підтримуватимуть”, – заявила Атаманова.

Хто така Анна Атаманова
Анна Атаманова – екстрасенс, таролог, медіум і експерт з магії. Часто робить прогнози для України та світу, йдеться на каналі таролога.

Що станеться до 24 серпня в Україні – прогноз
Таролог Анна Єфремова каже, що великий період небезпеки в Україні буде з 10 листопада по 28 грудня 2023 року. Але, з 13-18 серпня 2023 року буде критично небезпечним.

“Я виділю особливим чином період з 13-18 серпня так як він вимагає окремої пильної уваги і є.

а) переломним у багатьох питаннях пов’язаних з війною. б) критично небезпечним щодо катастроф у світі та військових дій”, – каже Анна Єфремова.

Хто така Анна Єфремова
Анна Єфремова – таролог, астролог і практикуючий екстрасенс. Має свій власний youtube- канал, де дає прогнози про майбутні події в Україні та світі.

“З 10.10.2023 – 18.11.2023 максимально агресивний так як відбудеться ряд астрологічних подій змінюють собою історію”, – зазначила астролог.

Що чекає Україну і світ:

Молодик у Діві 13.10.2023
Сонячне затемнення в Діві 14.10.2023
14 на 15.10.2023 Сатурн змінює накшатру і пробуде в ній до 3.11.2023
28.10.2023 місячне затемнення в Овні

“Наслідки затемнень ми будемо спостерігати ще 6 місяців по тому. Для України це ризики катастрофи, для Росії – це війна яка прийде вже до неї в будинок дуже потужно + ризики такої ж катастрофи”, – говорить таролог.

Коли Україна виграє війну
“Мене всі лаяли, коли я сказала, що війна не закінчитися швидко. Все може закінчиться до 2025 року. Можливо, це будуть інші союзи”, – зазначила таролог Атаманова.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.