facebook

Сьогодні попрощалися з молодими співачками, які загинули внаслідок ракетного удару РФ. Фото

У пʼятницю, 11 серпня, у селі Матвіївка Запорізької області провели в останню путь дівчат-співачок Світлану Сємєйкіну та Крістіну Спіцину, яких убила російська ракета під час обстрілу обласного центру 9 серпня. Їх як найкращих подруг поховали разом на місцевому цвинтарі.

Про це повідомляє “Суспільне” (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця). Дівчата навчалися в одній школі, Світлана подружилася з Крістіною, яка була старшою на два роки. Їх поєднало спільне хобі – музика, і відтоді вони стали близькими подругами.

“Вони вели прямі ефіри в Тік-тоці, їздили по Запоріжжю, збирали гроші на ЗСУ. Їздили в Дніпро, в Київ, теж там виступали, збирали гроші, співали українські пісні”, – розповіла однокласниця Світлани.

У той злощасний день дівчата також виступали просто неба у Запоріжжі. Але все обірвала російська ракета Х-35. Знайомі розповідають, що Світлана сиділа ближче до самого вибуху, а Крістіна позаду.

Внаслідок ракетного удару РФ 18-річна Світлана загинула на місці. 21-річна Крістіна боролася за своє життя, але наступного дня померла у лікарні, медики не змогли її врятувати.

“Я почав дзвонити, вони не брали трубку, тобто, це напевно, хвилина-дві після прильоту. На п’ятий-шостий раз вона взяла трубку. 6 секунд цей дзвінок був, але вона нічого не змогла сказати”, – розповів хлопець Крістіни Олег Зайцев. Вони були разом майже пʼять років.

Попрощатися з Крістіною Спіциною та Світланою Сємєйкіною прийшли їхні родичі та близькі, а також колеги, які ділили з дівчатами сцену.

Джерело.