facebook

“Станції під загрозою…”: тарологиня Яна Тимощук стривожила українців прогнозом на День Незалежності

Яна Тимощук впевнена, що окупанти “скористаються” такою датою.

Відома українська тарологиня та екстрасенс Яна Тимощук, яка днями розповіла про найнебезпечніші дні серпня для українців, знову озвучила свіжий прогноз.

Цього разу Яна Тимощук розповіла, що може чекати на Україну у велике свято – День Незалежності, 24 серпня. Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Яни Тимощук у мережі YouTube.

За майже 18 місяців повномасштабного вторгнення окупантів, можна було б помітити, що росіяни “люблять” святкові дати. В особливі для українців дні окупанти практично завжди завдають жорстоких ударів.

Яна Тимощук поділилася підсумками свого розкладу на картах Таро на серпень 2023 року, зокрема на 24 серпня. Якщо коротко, то, на жаль, ракетні удари будуть.

“Що стосується 24 серпня, то я бачу, що росія справді направить ракети на Україну, проте під найбільшою загрозою перебувають якісь станції. Також будуть сильні втрати в емоційному плані, на українців чекає “потрясіння” — розповіла астролог, додавши, що масштабної катастрофи вона бачить.

А от із добрих новин — цього дня стане відомо про якесь об’єднання країн. Найімовірніше, це буде союз країн для допомоги Україні.

Джерело.