facebook

Екстрасенс проаналізував слова Рєзнікова про перемогу у 2024-му році: чого чекати українцям

Експерт із циганських карт Роман Завидовський відповів на найпопулярніше питання в українців.

Відомий екстрасенс Роман Завидовський відповів українцям на питання, яке хвилює всіх найбільше.

За словами екстрасенса, який публікує відео на своєму Youtube-каналі, найпопулярніше питання в українців, коли закінчиться війна.

Завидовський вирішив перевірити, чи правду сказав Резніков, міністр оборони України, який нещодавно сказав у інтерв’ю, що наступного року Україна має великі шанси перемогти, та вступити в НАТО.

Відповідаючи на питання, він зазначив, що в нього також є глибоке переконання щодо 2024 року.

Завидовський застосував колоду циганських, гральних та карт Таро, щоб якомога глибше прочитати відповідь на це питання.

З карт, які випали при цьому розкладі, випала карта “Мислителя”, що може означати, що міністр оборони має свої плани та тактики, стратегії, і взагалі армія має якісь таємні техніки та стратегії.

Також випала карта грошей – карта збройного та фінансового підсилення. Вона говорить про великі надії на наших партнерів, які можуть дати нам зброї, які можуть дати нам матеріальну допомогу.

Випала карта “Тюрма” – карта провокацій, навіть пост-фактум. Навіть пост-фактум, коли вже все завершиться. Карта говорить про безвихідні ситуації, можливо нам прийдеться йти на компроміси, кабалу, невигідні умови мирних домовленостей.

Також випала карта “сюрпризу” – збройне та фінансове підсилення.

Далі випала карта “Нептун” – карта активізації чоловічої енергії, карта воїна захисника, “Король бубновий – карта сили та енергії, та 8 червова – карта ілюзій, брехні та обману.

“Все-таки якесь розчарування може бути”, – зазначає езотерик.

На картах Таро випала перевернута “7 пектаклей” – карта втрат, нехороших. До кінця війни вони будуть бомбити, до кінця війни ми зазнаємо багатьох втрат. Перевернута 8 жезлоів також не дуже позитивна карта. І пряма “Королева жезлів”.

Це дуже позитивна карта, активізація жіночої енергії, жінка-воїн, жінка, яка захищає свою країну, не тільки фізично, але й духовно та ментально.

Екстрасенс підсумував, що стосовно заяви Резнікова, щодо закінчення війни – шанси є і досить виражені.

Джерело.