facebook

Напередодні знімала гроші в банкоматі: з’ясувалися нові деталі про загадково зниклу у Львові жінку.

34-річна Марія Дергабузова, яка зникла за незрозумілих обставин у Львові у п’ятницю, 3 грудня, вже після оголошення її у розшук знімала гроші в банкоматі. Це підтверджує теорію про те, що жінка жива.

Відеокамери банкомата в Трускавці зафіксували Дергабузову в неділю, 5 грудня, в обідню пору. Потім жінку помітили на камерах у Стрию, повідомляє журналістка та громадська активістка Вікторія Балицька, посилаючись на інформацію керівника Сихівського відділу поліції Івана Іваночка.

За її словами, найімовірніше, людина просто подорожує. Балицька припустила, що оскільки Марія проживала сама, то навряд чи вона мала сповіщати про своє пересування сусідів. Перед друзями теж не завжди звітують.

Журналістка також зазначила, що жінка має сестру за кордоном, яка надсилала їй гроші. Ось на ці гроші, за її словами, Марія й мандрує. Водночас поведінку жінки можна пояснити тим, що має деякі проблеми зі здоров’ям. Це підтвердила сестра поліцейським, які спілкувалися з нею.

Балицька додала, що правоохоронці шукають жінку, однак вони навіть не мають підстав підходити до неї на вулиці, не те що запрошувати її кудись у дільницю або насильно повертати додому. Хіба що Марія буде у стані безпорадності та небезпеки.

 


Нагадаємо, як повідомляв OBOZREVATEL, Марію Дергабузову востаннє бачили 2 грудня на прогулянці з собакою Лордом, який пізно ввечері повернувся додому сам з повідком, що плівся за ним. Раніше їй було невластиво раптово зникати на кілька днів, а тим більше залишати домашнього вихованця, який страждає на сліпоту.

Джерело.