facebook

“Буде дві фази закінчення війни”: названо дату і місце вирішальної битви – прогноз для України

Коли в Україні закінчиться війна і буде підписаний мирний договір, розповіла таролог Стелла. Завершення війни в Україні може бути вже в 2024 році.

Як розповіла таролог Стелла, зміни в Україні відбуватимуться вже у 2023 році. “Україна знаходиться під знаком Тельця, а це п’ятий аркан. Зміни в Україні будуть у 23 році.

Ми перестанемо чути вибухи, але війна закінчиться тільки в 2024 році”, – говорить вона своєму прогнозі.

За словами таролога, саме президент Володимир Зеленський підписуватиме документи про завершення війни. “Повернення територій і підписання документів про завершення війни буде підписувати саме Володимир Зеленський”, – сказала таролог.

Для України випадає карта “Сиру”, це означає, що буде підписаний договір, додає Стелла. “Я не можу сказати, який це буде “мир”.

Мир – це мається на увазі, що буде припинення вогню. Якась співпраця з РФ може бути”, – заявила таролог. За її прогнозом, наступу з нових територій не буде.

“Окупанти будуть оборонятися, але наступу на нових територіях не будуть.

Навіть маленького села вони не зможуть захопити, вони зараз тільки добре обороняються”, – додає таролог Стелла у своєму прогнозі.

Коли буде вирішальна битва в Україні.

“Карти показують, що вирішальна битва буде в Криму. На Луганському та Донецькому напрямку буде невелике призупинення. Коли звільниться Крим, буде поставлена крапка. Крим буде перший, і сенсу триматися за Луганськ і Донецьк не буде.

Крим стане відправною точкою”, – сказала таролог. За її словами, осінь 2023 в Україні буде ще “гарячою”. “Цього року припиняться вибухи, але осінь буде ще “гарячою”.

Важливий момент підписання документів, а це буде відбуватися в 2024 році, приблизно до кінця зими. Буде дві фази закінчення війни: коли буде тихіше, і люди будуть спати спокійно. Друга фаза: коли буде підписаний договір, це не станеться в 2023 році”, – сказала таролог.

Джерело.