facebook

Українців закликали готуватися до складної зими


Для рашистських терористів однією із головних цілей залишається енергетична інфраструктура України. Орки продовжують завдавати ракетних ударів по критично важливих об’єктах, тож громадянам варто готуватися до складної зими, заявив міністр енергетики Герман Галущенко в ефірі телемарафону.

За його словами, наша країна вже зараз готується до складного опалювального сезону, але можуть виникати проблеми зі світлом через ракетні удари рашистів.

Галущенко зазначив: “Ми виходимо з того, що у тактиці терористів нічого не зміниться, і з початком сезону вони знову почнуть масовані атаки на енергосистему. Безумовно, якщо є генератори – це добре, і вони мають бути”.

Міністр додав, що у Міненергетики сподіваються, що генератори залишаться лише резервною можливістю забезпечення електропостачання у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Він також закликав не слухати “експертів”, котрі можуть нагнітати паніку.

Герман Галущенко нагадав, як деякі робили “пророцтво” на відключення світла у квітні-липні, але нічого подібного не трапилося. Енергетики докладають великих зусиль, щоб постачання енергії для споживачів відбувалося безперебійно.

Міністр резюмував: “Але безумовно, якщо є додаткове обладнання, у тому числі генератори, то їх треба мати, нікуди не треба віддавати. Краще нехай як резерв”.

Джерело.