facebook

Коли закінчиться найбільша бійня в Україні і скільки чекати перемоги, розповіла таролог Кейла Свидова.


До кінця 2023 року Україну очікує один найважчий місяць. Як розповіла таролог Кейла Свидова, вересень стане руйнівним, але кінець 2023 року буде успішним.

“2023 рік закінчиться дуже добре. Єдиний небезпечний місяць – вересень. Там буде енергія “Вежі”. Це пов’язано з руйнуваннями. А в грудні буде енергія “Сонця”, а “Сонце” – це перемога. “Сонце” також, це гарне здоров’я і прекрасний настрій”, – каже таролог.

За її словами, активна фаза війни відбуватиметься весь 2023 рік, а перемогу можна очікувати в середині 2024 року.

“Наступний 2024 рік – це рік справедливості. Наступного року відбудеться переломний момент, коли буде стабілізація сил. До якихось домовленостей і юридичного контакту можна буде прийти. А ось 2025 рік йде під арканом “Отшельник” – це ресурси (газ, нафта, золото, продукти, земля). Вірю, що в 2024 році ми прийдемо до миру, і в 2025 році будуть відновлення. В Україну будуть дуже багато вкладати, буде дуже багато грошей”, – сказала вона.

Хто така Кейла Свидова
Кейла Свидова – лікар психолог за освітою і відомий таролог, йдеться на її youtube-каналі. Дає прогнози для знаків зодіаку і робить розклади для України.

Що чекає Україну в серпні 2023 року
“У серпні йдуть три енергії: Справедливість, Колісниця, Диявол. “Справедливість” – це баланс, переговори, логіка. Можливі підписання договорів. Енергія “Диявола” дає залякування і маніпуляцію”, – говорить таролог.

Вона також зазначає, що “зараз наші військові відчувають себе дуже впевнено і згуртовано. Не завжди зброя має перевагу. Україна бореться за себе і конкурентноспроможна”.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.