facebook

На Прикарпатті мати трьох дітей втопила немовля: шокувальна історія (фото)

Жінку вже позбавляли батьківських прав на трьох дітей.

У м. Коломия Івано-Франківської області 38-річна жінка таємно народила немовля та втопила хлопчика у криниці. Її вже затримали.

Про це повідомили в поліції Івано-Франківської області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що в Коломиї, ймовірно, народила 38-річна жінка, проте немовляти не видно. Правоохоронці прибули до будинку, в якому мешкала жінка, проте ні її, ні дитини там не було.

Місцеву розшукали та доправили до лікарні. Медики підтвердили, що у неї післяпологовий стан. Опитавши жительку Коломиї, поліція встановила, що вона на обліку в лікарні не була та народила вдома. Після цього вона обгорнула немовля в одяг та викинула до криниці, що на її подвір’ї.

Рятувальники ДСНС відкачали воду та виявили тіло новонародженого хлопчика. Правоохоронці терміново провели судмедекспертизу. Виявилося, що дитина померла від асфіксії внаслідок утоплення.

Жінка вже має трьох синів. Проти неї регулярно відкривали провадження за ст. 184 та ст. 173-2 КУпАП. Згодом її позбавили батьківських прав на дітей.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Породіллі вже оголосили про підозру.

Джерело.