facebook

Сини отримували пенсію свого батька, хоча того вже давно не було в живих


В італійському місті Трені поліція розкрила жахливу історію, пов’язану з трьома синами 81-річного чоловіка, які протягом цілого року приховували його тіло з метою оволодіти його пенсією та заощадженнями на суму 60 тисяч євро.

Згідно з повідомленням газети “Il Messaggero”, історія сталася ще в липні минулого року, коли два туристи виявили тіло чоловіка в печері, розташованій близько 350 кілометрів від Трені.

Труп був голий і обгорнутий у простирадло, а також частково з’їдений дикими тваринами. Через час він уже встиг розкластися, що, звичайно ж, ускладнювало ідентифікацію тіла.

Однак завдяки протезу, знайденому в стегнової кістки, прокуратура та військові змогли встановити особу покійного. Виявилося, що то був 81-річний пенсіонер на ім’я Бруно Дельнегро.


З матеріалів справи випливає, що Дельнегро був прикутий до ліжка і покладався на догляд своїх трьох синів. За версією правоохоронців, одного дня він помер, проте сини вирішили не повідомляти про це і натомість привласнили його пенсію та заощадження…

 

Між 26 та 27 липня 2022 року один із синів разом зі своєю партнеркою вивезли тіло батька у віддалене місце. При цьому вони продовжували одержувати пенсію від імені померлого. Адже сума немаленька, цілих три тисячі євро щомісяця — за курсом це понад 100 тисяч гривень.

Окрім пенсійних виплат, сини та партнерка одного з них заволоділи також заощадженнями у банку на суму близько 60 тисяч євро. Наразі всі четверо перебувають під слідством і звинувачуються у незаконному використанні банківської картки та шахрайстві. Справа продовжується і слідчі продовжують з’ясовувати всі обставини цього жахливого злочину.

Джерело.