facebook

Воїн заявив, що чоловікам краще вже готуватися до майбутньої служби та обирати для себе підрозділ

В Україні триває повномасштабна війна, яку розв’язала росія і пересидіти її вдома не вдасться. Про це в інтерв’ю заявив комбат 3-ї штурмової бригади “Азов” ЗСУ з позивним “Бот” і порекомендував чоловікам готуватися та вивчати до якого підрозділу можна піти служити.

Воїн із позивним “Бот” зізнався, що не засуджує чоловіків призовного віку, які не пішли воювати, проте вважає, що вони помиляються, якщо думають, що війна їх не торкнеться. За його словами, до армії потраплять усі і пересидіти вдома не вдасться.

“У мене немає почуття зневаги чи ненависті до них взагалі, насправді є трохи навіть жалість, тому що вони живуть в ілюзіях. Тому що всі потраплять до армії. Ті, хто був мобілізований у 2022 році, думали у 2014: і в АТО є кому воювати. Вони самі себе обманюють, їм же гірше”, – наголосив “Бот”.

Військовослужбовець порекомендував чоловікам призовного віку готуватися та обирати, до якого підрозділу можна вирушити на службу, щоб принести максимум користі на полі бою.


“Краще б почали тренуватись, готуватись і вивчати, у який підрозділ можна піти служити в силу своїх здібностей, щоб принести максимальний ККД, Бо потім заберуть у звичайну піхоту і пи*дець”, – додав воїн.

Джерело.