facebook

Дружина військовослужбовця Збройних сил України Тетяна Новак заявила, що її побив п’яний старший офіцер Закарпатського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, пише Громадське.

Подія сталася в Ужгороді 25 червня приблизно о 15:20. За словами жінки, посадовець завдав їй двох ударів кулаком у голову: у щелепу та ліву скроню.

“Я і мій чоловік, офіцер ЗСУ Євгеній Голюк, зайшли у магазин… біля зупинки… На касі до нас причепився п’яний мужик у цивільному одязі. Його перші слова були до мого чоловіка: “Ти воював чи з****ся (втік)?” Женя спокійно відповів, що воював», — розповіла жінка.
Тетяна каже, що відповідь її чоловіка не задовольнила посадовця, і останній продовжив на підвищених тонах допитуватись: “а де?”, “А як?”, “А нащо поїхав на нуль?”, “А чого зараз не там?”

Чоловік зазначив, що служить в 15-му гірсько-штурмовому батальйоні та після оборони Соледару визнаний обмежено придатним.

“Це чомусь розлютило співрозмовника ще більше, і він видав нецензурний малозрозумілий монолог, загальний зміст якого зводився до: “Ви не місцеві, і це одразу видно. Нащо ви приїхали? А ви знаєте, хто я? А я майор. Це мій район, мене всі знають”, — розповіла далі.

Відтак, як стверджує дружина бійця ЗСУ, продавчиня почала заспокоювати майора, який “упав у повний неадекват”. Він декілька разів штовхнув Тетяну та її чоловіка у голову.

Подружжя вийшло з магазину, вони відійшли на зупинку та збиралися дзвонити на 102. Коли чоловік уже тримав телефон біля вуха, майор Костянтин Варі теж з’явився на зупинці, кинувся на нього з кулаками.

“Але чомусь передумав, різко змінив траєкторію і підбіг до мене (я стояла на кілька метрів позаду від чоловіка) і вдарив мене в щелепу… Тоді він схилився наді мною і завдав ще одного удару кулаком в ліву скроню… Мій чоловік не встиг втрутитися, а Варі втік”, — зазначила вона.

“Швидка” констатувала в жінки забій щелепи. На місці вона написала заяву і разом із чоловіком дала пояснення. Увечері в лікарні в Тетяни, з її слів, зафіксували забій м’яких тканин голови, забій нижньої щелепи.

Джерело.