facebook

Голод, 10 років без Сонця та загибель 5 мільярдів: вчені на відео показали, чим закінчиться ядерна війна

Після ядерної зими понад 5 млрд людей можуть померти з голоду, і це лише частина наслідків
У Сполучених Штатах Америки група вчених поділилася результатами нового дослідження на тему наслідків ядерної війни між росією та США.

Насамперед такі обміни ракетними атаками змінять клімат, а також вони спровокують масовий голод у всьому світі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню американського тижневика Time.

“Не має великого значення, хто починає війну: коли одна сторона запускає ядерні ракети, інша сторона виявляє їх і відкриває вогонь до удару. Балістичні ракети з американських підводних човнів на захід від Норвегії починають уражати росію приблизно через 10 хвилин, а російські з півночі Канади починають вражати США за кілька хвилин”, — йдеться у матеріалі.

Повідомляється, що кожен удар буде створювати вогненну кулю. Він буде таким самим гарячим, як ядро ​​Сонця. За ним слідуватиме радіоактивна грибна хмара.

Наслідки ядерної війни можуть бути жахливими. Зазначається, що вибухи “випарують” людей поблизу, спровокують пожежі та сліпоту, зруйнують будівлі. Вогняні бурі охоплять багато міст, перетворюючи асфальт на легкозаймисту гарячу рідину.

Після ядерної зими понад 5 млрд людей можуть померти від голоду, зокрема близько 99% у США, Європі, росії та Китаї, оскільки більшість чорного вуглецевого диму залишатиметься у північній півкулі.

Джерело.