facebook

Двоє езотериків, Марія Тиха ти Макс Гордєєв, показали спільний прогноз

Езотерики та екстрасенси вирішили об’єднати свої прогнози. Питання, які поставили до карт Макс та Марія — вкрай актуальні та важливі.

Що значить бунт Пригожина, чи скоро помре путін і, чи здійснить найстрашніший злочинний акт — підрив Запорізької атомної електростанції. Про це вони розмовляли на Youtube-каналі.

Перше питання, яке обговорили езотерики — бунт Пригожина. Вони впевнені, що це спланована акція, і за ним хтось стоїть. Причиною цього бунту — імовірно було складне фінансове становище очільника ПВК “Вагнер”.

Карти показали, що акція була спланована. Також у Марії випала карта військового у високому чині, на її думку — російський генерал, причетний до цієї події.

Щодо ЗАЕС, тарологи зазначили, що вона дійсно замінована і будь-яка зачіпка, то вони зможуть її підірвати. Керують наказами емоційно нестабільні люди. Тому все у будь-який момент може вийти з-під контролю, але надія, на те, що буде все добре залишаться.

Також зазначають, що з ядерною зброєю ворог просто маніпулює, але ніхто не хоче її застосовувати.

Щодо смерті путіна, то Максу випали карти, що путіна максимально намагаються лікувати, “його витаскують з того світу”. Організм на останніх ресурсах, та екстрасенси припустили, що влітку може статися бажане для всіх українців прощання з путіним.

“Може сонце його придушить, може вже літом ми з ним попрощаємось?”
— зазначив Макс.
Щодо блекауту взимку — він буде. Але

Джерело.