facebook

Чоловік “віддавав” свою дружину десяткам інших “охочих” та знімав усе на відео


Чоловік “приспав” свою дружину багато років, щоб над нею “потіли” інші чоловіки: правда розкрилася випадково
У Франції чоловіка звинуватили в тому, що він протягом десяти років підкидав наркотики своїй дружині і дозволяв щонайменше 83 чоловікам її ґвалтувати.

За даними слідства, Домінік П. контактував із чоловіками на спеціальному інтернет-форумі, де люди обговорюють вчинення подібних актів над своїми партнерами, які часто перебувають у стані наркотичного сп’яніння. Про це повідомляє Mirror.

Чоловік, за попередніми даними, додавав сильний наркотик до вечері своєї дружини, перш ніж його гості приходили до їхнього будинку в місті Мазан на півдні Франції, щоб зробити задумане…

Поліція встановила 92 повторні випадки з цією жінкою, хоча вдалося ідентифікувати лише 51 підозрюваного з 83 чоловіків віком від 26 до 73 років. Відомо й те, що її чоловік володів “хитрістю”, змусивши кожного мити руки гарячою водою, роздягатися на кухні та паркуватися далеко від будинку, щоб не викликати підозри у сусідів і не залишити жодних доказів.

Крім цього, їм заборонялося курити і мати будь-які запахи, щоб не розбудити жертву.

Найстрашніше у всій цій історії, це відбувалося багато років – з 2011 року… і все записувалося на відео, за даними поліції.

Слідчі вперше дізналися про злочини після затримання Домініка у 2020 році за зйомки жінок у приміщенні роздягальні місцевого супермаркету за допомогою прихованої камери.

Під час допиту поліцейські розмовляли з дружиною Домініка, яка описувала його як “прекрасну людину”, “добру і дбайливу”, хоча вона додала, що він намагався змусити його погодитися на обмін партнерами, але вона відмовила.

За повідомленням Daily Telegraph, коли жінку поінформували про таємні записи, зроблені під час перебування непритомними, вона намагалася покінчити з життям. Жінка також зазначила, що часто зазнавала виснаженості, і після подальших медичних обстежень виявилося, що вона заразилася чотирма хворобами, які передаються статевим шляхом.

Якщо судді вирішать наслідувати рекомендації прокурора, то судовий процес може розпочатися наступного року.

Джерело.