facebook

32-річна жінка впродовж багатьох місяців знущалася з неповнолітньої дитини, поки в справу не втрутилася поліція


В австрійському місті Кремс сталася жахлива подія, пов’язана з жорстоким ставленням матері до свого сина.

За відомостями, що надійшли від BBC, 32-річну жінку звинуватили в тортурах і спробі вбивства свого 12-річного сина, якого вона замкнула в собачій клітці. У цьому страшному місці хлопчик замерзав і переживав голод.


Поліція отримала інформацію про цей випадок жорстокості ще у листопаді минулого року від соціального працівника та батька хлопчика, який проживав окремо від родини. Однак ця подія набула широкого розголосу лише кілька днів тому.

Представник поліції Нижньої Австрії Йоганн Баумшлагер повідомив, що хлопчика мучили протягом декількох місяців, і він майже загинув. Його виявили у стані коми.


Дитину терміново госпіталізували до лікарні, а матір, яка жорстоко поводилася зі своїм сином, була затримана.

За словами поліцейського, затримана жінка також підозрюється в тому, що вона щодня обливала хлопчика холодною водою кілька разів на день і потім залишала його у відкритій квартирі за мінусової температури на кілька годин.

Собача клітка, скріншот: Youtube
Собача клітка, скріншот: Youtube
Наразі син жінки, яка виявилася батьком монстра, має психологічні проблеми, хоча його фізичний стан відновлюється завдяки догляду за медичним персоналом.

Розслідування цього злочину триватиме протягом наступних двох місяців, після чого жінку оголосять звинуваченнями за скоєні злочини.

Джерело.