facebook

“Я досі не можу повірити, що він пішов”: британський снайпер, який тренував українських військових, загинув в ДТП в Україні (ФОТО)

Британський снайпер, який тренував українських захисників, загинув в ДТП в Україні.

36-річний Джуліан Торн із Гексема, Англія відомий близьким як Джей, приїхав в Україну в лютому минулого року, щоб допомагати тренувати ЗСУ на тлі повномасштабного вторгнення РФ.

Про це повідомляє Daily mail.

“Він вірив у правильність своїх намірів й поїхав в Україну, знаючи, що його вміння як ветерана британської армії принесуть користь”, – сказала Луїза, наречена загиблого.

У день, коли жінці повідомили про смерть коханого, Луїза працювала над дизайном їхніх обручок у місцевій майстерні, пише видання.

Тепер жінка збирає 15 тис. фунтів стерлінгів для повернення тіла коханого на батьківщину. Для цього Луїза створила сторінку на фандрейзинговій платформі GoFundMe.

“Я досі не можу повірити, що він пішов, і я більше не побачу і не почую його. (…) Я знаю, що Джей торкнувся життя багатьох людей, і я неймовірно вдячна за будь-яку підтримку, яку ви можете запропонувати в цей важкий час”, – зазначила вона.

Джерело.