facebook

Страшне попередження астролога: Україна готується до неминучого трауру

У своєму нещодавньому одкровенні відомий астролог Ангеліна Вакуліна пролила світло на неминучий період жалоби, з яким незабаром може зіткнутися Україна. Ангеліна пророкує, що Росія здійснить серію руйнівних атак на наші міста, які становитимуть серйозну загрозу для нашої нації.

Глибокий досвід експерта показує, що інтенсивність цих атак може призвести до численних жертв, що нагадує трагічний інцидент у Вінниці, де ворожа ракета влучила в торговий центр, забравши життя невинних людей. Вона попереджає, що подібний сценарій може розгорнутися в найближчому майбутньому.

«Найближчі тижні, ймовірно, будуть наповнені потрясіннями, важким випробуванням, яке може призвести до широкого трауру серед людей, або як прямий результат обстрілу, або паралельно з подіями, які ми спостерігали в Дніпрі та Вінниці. Наслідки цієї тривоги обов’язково дадуться взнаки й швидко не розвіються», — сказала Ангеліна в інтерв’ю «Главреду«, підкресливши серйозність ситуації.

Мешканців Дніпра та прилеглих районів особливо закликають бути максимально обережними, оскільки країна-агресор може піддавати їх безперервним обстрілам кілька днів поспіль, збільшуючи ризик для їхнього життя і безпеки.

Однак Ангеліна дає проблиск надії, запевняючи нас, що контрнаступальні заходи не припиняються. Вона прогнозує, що незабаром Україна відновить контроль над деякими територіями, які зараз окуповані зовнішніми силами.

Джерело.