facebook

Астролог Ангеліна Вакуліна склала прогноз для України та назвала найнебезпечніші міста найближчим часом.


Потужні ракетні атаки: астролог назвала 4 міста, де буде найгірше ночами
У ніч на 28 травня наша держава пройшла через одну з найбільших російських атак “Шахедами” – одночасно росіянами було випущено 54 дрони. Відома астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, чи варто чекати на щось подібне ще.

І справді, оскільки з “шахідами” українські військові досить ефективно справляються на фронті, то росіяни їх почали активніше використовувати для атак міст, особливо у нічний час.

При цьому невідомо, скільки “шахідів” є зараз у військ РФ. Раніше повідомлялося про партію кількістю 200 екземплярів, пізніше – 500. На сьогоднішній день найпоширеніша цифра у відкритих джерелах – кілька сотень або тисяч.

Зазначимо, що вперше Збройні сили України збили безпілотник 13 вересня 2022 року неподалік міста Куп’янськ у Харківській області. Неодноразово ними атакували Харків. А потім про “Шахіди” дізналися у південних регіонах, Одесі, Миколаєві. А також у Запорізькій, Дніпропетровській областях. На початку жовтня дрони долітали вже до Білої Церкви, а сьогодні до Львова.

Так, 28 травня Київ пережив найпотужнішу з початку масштабного вторгнення військ Росії атаку БПЛА – окупанти запустили понад 50 “Шахедів”.

Астролог Ангеліна Вакуліна склала прогноз для України та назвала найнебезпечніші міста найближчим часом.

“Нічні тривоги. Київ, Дніпро, Чернігів, Запоріжжя, Суми та області. Будуть складні дні та ночі. Але скоро тривоги підуть на зменшення”, – каже астролог у коментарі виданню Главред.

Проте одне українське місто астролог відзначила особливо.

“Запоріжжя! Погані карти. Можливі обстріли з жертвами серед мирного населення”, – каже Вакуліна.

Також Ангеліна Вакуліна попереджає, що багато паніки буде також довкола ЗАЕС.

“Буде багато страшних новин. За фактом: пошкодження будуть, страшного чи непоправного не буде. Обстріл буде”, – прогнозує астролог.

“Знаю, що всі завмерли в очікуванні чогось страшного. Не варто! Обстріли так, будуть. Тривоги ігнорувати не можна. Це нова тактика окупантів”, – розповіла Вакуліна.

А ще астролог зазначила, що вона “бачить” території, які будуть незабаром деокуповані.

Також за її словами, відбуватиметься у червні та липні обмін полоненими.

“Обміни будуть частими, переговори ведуться. Повертатимуться додому потихеньку”, – повідомила Вакуліна.

Джерело.