facebook

“М’ясні штурми”: росіяни кинули в бій нову ПВК “Шторм Z”

Ув’язнених із колоній Росії надсилають до регулярних підрозділів окупаційних військ.

Окупанти почали застосовувати додаткову живу силу, таку як “Шторм Z”. Це люди, які були позбавлені волі на території країни-агресорки Росії. Їх збирають у великій кількості і долучають до регулярних підрозділів російських окупаційних військ.

“Застосовують переважно для так званих “м’ясних штурмів”. Тобто завдання саме цих “військовослужбовців”, якщо так можна про них сказати – максимально наблизитись до Сил оборони і “закопатися” хоча б на штик лопати. Потім вони ліквідуються, на їх місце приходять наступні”, – про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини розповів військовий ЗСУ, який воює на Сватівському напрямку на Луганщині, Юрій Федоренко.

За словами військового, таких “м’ясних штурмів” може бути 10-12 за один день, плюс додатково вночі. Противник намагається максимально “закопатися”. Один окоп можуть вирити три окупанти, бо попередні два ліквідуються Силами оборони.

“Рівень мотивації для бойових дій в цих військових невисокий, але система примусу працює так, що вони проводять ударно-штурмові дії, і є загроза”, – зауважив військовий.

Джерело.