facebook

Астролог Влад Росс: Травень буде складним. Можуть бути аварії та катастрофи

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, що на нас чекає в травні 2023 року, які переломні події відбудуться в цьому місяці, для кого він буде дуже вдалим, а для кого – ні, і хто може знайти кохання на все життя.

Владе, яким буде травень? Що на нас чекає в цей період?

5 травня буде місячне затемнення, а також до середини місяця триватиме ретроградність Меркурія. Тому найкраще нічого не купувати і не продавати, в тому числі майно. Складний період триватиме у Тельців і Скорпіонів. На них чекають удари долі, негаразди, кармічні відпрацювання.

І, звичайно ж, в травні буде поворотна ситуація, пов’язана з обвалом фінансового ринку, в тому числі і в усьому світі. Також буде жорсткий аспект між Плутоном і Юпітером. Це говорить про те, що можуть бути несподівані землетруси, глобальні техногенні катастрофи. Потрібно стежити за Запорізькою АЕС.

Ви сказали, що в травні Меркурій буде “ретроградити”. Я знаю, що це планета грошей. На кого чекає фінансовий успіх, а на кого – ні?

Гарне фінансове становище і поліпшення можливостей буде у Раків. “Чорна” смуга закінчується у Риб в зв’язку з входженням в їхній знак Сатурна. На них чекає удача, виграш в лотерею, а також їм пощастить в коханні.

Для Стрільців цей період буде сприятливим в плані партнерських відносин та інвестицій. Тільки ось ухвалювати важливі рішення їм варто в другій декаді місяця. В цілому їм все буде вдаватися, а також вони можуть знайти кохання на все життя.

У Терезів можуть бути дуже хороші призначення, просування по кар’єрних сходах. У них може з’явитися покровитель. Вони будуть досягати нових регалій. В цілому зірки їм благоволять. Буде везти і Близнюкам. Це сприятливий період для їхнього розвитку. У комерційних справах вони можуть досягти неймовірного успіху.

А ось складний період буде у Водоліїв. Сатурн заглиблюється в їхній будинок грошей. Їм доведеться долати перешкоди, справлятися зі складнощами. Також може бути крах у Левів, особливо в кар’єрі.

Можна помітити, що під час війни люди стали частіше одружуватися. Яким знакам Зодіаку пощастить на любовному фронті в травні?

Дуже хороша ситуація у зодіакального знака Козерога. Вони можуть зустріти надійного партнера, з яким проведуть все своє життя. Нові любовні стосунки можуть бути і у Риб. Крім того, саме Риби можуть в цей період зачати дітей, які в старості стануть для них надійною опорою.

Однак хочу попередити Левів. Чорний Місяць буде проходити по їхньому знаку Зодіаку, тому в травні вони можуть зіткнутися зі зрадами, ілюзіями, обманами. Найближчі кілька місяців може зберігатися така ситуація, але епіцентр цих подій буде саме в травні.

Планети постійно змінюють свої позиції і рух, що позначається на житті кожного знака. Можете назвати тих, на кого чекають кардинальні зміни?

Все може різко змінитися у Тельців, Скорпіонів, Водоліїв і Левів. Стабільності чекати їм не варто. Наприклад, у Водоліїв і Левів все зміниться в гіршу сторону, Скорпіони ще якось будуть “випливати”, а ось Тельці можуть отримати удар нижче пояса.

Кому потрібно звернути увагу на здоров’я?

Уважним потрібно бути Овну, адже можуть загостритися хронічні захворювання. Під прицілом і Діви. Можуть бути застуди, шлунково-кишкові проблеми. Їм варто відмовитися від планових операцій, якщо це не якісь дуже термінові. Також я не рекомендував би їм сідати на дієту в травні.

Ось-ось в Україні буде тепла погода, тому всі захочуть рвонути на відпочинок, хоча б на кілька днів. Які дати будуть найсприятливішими, а в які дні краще відмовитися від поїздок?

Класними будуть поїздки до моря 24 травня, в гори – 9-10 травня, в село на картоплю або за місто краще поїхати 1 і 27-29 травня. А ось в період з 24 по 26 травня можна влаштовувати поїздки для розваг. Ділові поїздки будуть вдалими 1, 9, 10, 27, 28 травня.

Однак 5, 6, 11, 13-23, 25 травня краще нікуди не виїжджати. Друга декада місяця буде дуже складною. Можуть бути аварії та катастрофи. Особливо в цьому плані не пощастить Левам, Водоліям, Ракам і Тельцям.

Що в цілому чекає на Україну в останньому місяці весни?

Поблизу 5 травня на нас чекає переломна подія – армада дронів полетить на Росію, буде крутий феєрверк. Період з 5 по 10 травня буде просто феєричним. Варто чекати на вибухи на складах з боєприпасами. Наші військові будуть на території країни-агресора робити несподівані “вилазки”. Не дивуйтеся, що наші зайдуть в Білгородську, Брянську області і можуть обрізати поставки зброї на Донбас. Тобто вони візьмуть під контроль російський кордон.

Крім того, у травні будуть передумови закінчення війни в Україні. Однак повне припинення бойових дій буде після смерті диктатора Володимира Путіна. Вже влітку його може не бути в живих. Є ймовірність, що його вб’ють. Потім в Кремлі відбудеться палацовий переворот. Після цього закінчиться війна в Україні.

Джерело.