facebook

Мати дівчини все життя піклується про неї.

У Бразилії народилось немовля із величезною головою. Сталось це через гідроцефалію – скупчення рідини в мозку, що спричиняє тиск і подальше пошкодження черепа. Зараз жінці уже 29 років, проте вона має вигляд немовляти.

Про це пише mirror.co.uk.

Адальгіса Суарес Алвес завагітніла своєю першою дитиною, Грейзілі, і одразу зрозуміла, що щось не так, коли відчула сильний біль у животі.

Медики сказали їй, що у маленької Грацієлі гідроцефалія – скупчення рідини в мозку, що спричиняє тиск і подальше пошкодження черепа, причому, за їхніми оцінками, вона проживе лише три місяці. Зараз жінці уже 29 років, проте вона і надалі виглядає, як немовля.


Жінка у 29 років виглядає, як гігантське немовля. / Фото: mirror.co.uk
Зараз 48-річна мама трьох дітей ділиться щоденною боротьбою своєї доньки з хворобою, через яку при народженні її охрестили “гігантським немовлям”.

Адальгіса каже, що нічого не можна було зробити ні до, ні одразу після народження дитини, і тепер її донька не може ходити, говорити, а нещодавно втратила зір.


Медики вважали, що немовля не виживе, але сталось диво. / Фото: mirror.co.uk
“Щодня я піклуюся про неї, купаю і годую її з усією своєю любов’ю. Я віддана Грацієлі, і мені дуже приємно бачити, що про неї добре піклуються, як я, так і вся наша родина.Племінники, двоюрідні брати, тітки та багато інших членів сім’ї люблять приїжджати до неї і піклуватися про неї. Я не працюю, я просто піклуюся про неї – я щаслива піклуватися про неї, і мені приємно, коли я бачу її посмішку”, – каже мати дівчини.


Жінка хворіє рідкісною хворобою. / Фото: mirror.co.uk
Адальгіса також є мамою 28-річної Елані та 26-річної Бруни. Вона наголосила, що любитиме свою доньку попри усе.

Джерело.