facebook

“Це монстри”: матір з бойфрендом страшними тортурами вбила власного сина

Дитину обливали гострим соусом, морили голодом, били та заставляли стояти на колінах на цвяхах.

Пара катувала 10-річного підлітка та його братів, оббризкуючи обличчя гострим соусом, змушуючи їх битися один з одним і змушувала дітей довго стояти на колінах на бетонній підлозі, цвяхах або сирому рисі в будинку в Ланкастері, Лос-Анджелес.

Про це інформує видання Mirror.

Жінку та її хлопця, які протягом п’яти днів катували та вбили свого 10-річного сина, обливаючи його обличчя гострим соусом і змушуючи інших дітей бити його, засудили до довічного ув’язнення без права умовно-дострокового звільнення.

33-річна Хізер Беррон і 37-річний Карім Лейва були засуджені суддею на суді без присяжних за вбивство першого ступеня, пов’язане з тортурами Ентоні Авалоса.

Їх також засудили за жорстоке поводження з двома іншими дітьми, які жили в їхньому будинку в Ланкастері.

Один із доповідачів на слуханнях попросив суддю призначити вбивцям “максимальне дозволене покарання”.

Прокурори заявили, що Карім Лейва бризкав гострим соусом в обличчя дітей; примушував їх битися один з одним, причому переможений карався ним додатково, зоакрема він змушував дітей довго стояти на колінах на бетонній підлозі, цвяхах чи рисі.

20 червня 2018 року заступники шерифа округу Лос-Анджелес приїхали до будинку після виклику на 911 від матері. Поліцейському сказали, що хлопчик отримав травму під час падіння.

Наступного дня він помер у лікарні. Лікарі сказали, що у нього серйозне недоїдання та зневоднення.

Прокуратура стверджувала, що хлопця навмисно довели до смерті тортурами.

Вони розповіли, що протягом багатьох років хлопчика регулярно били ременем разом з іншими дітьми, неодноразово розбивали голову об підлогу чи меблі, палили сигаретами, іноді відмовляли у воді та їжі або примусово морили голодом.

Окружний прокурор округу Джордж Гаскон сказав, що пара “катувала хлопчика щодня протягом двох тижнів до його смерті”.

“Жорстокість, яка була застосована до цієї маленької дитини, була неймовірною”, — сказав пан Гаскон у заяві після вироку.

Двоє інших дітей свідчили про жорстоке поводження на суді, де обвинувачення заявило, що Беррон та Лейва це “монстри”, які планували та вчиняли різні катування.

Захисник Беррон стверджував, що жінка нібито сама зазнала жорстокого поводження з боку Каріма Лейви і не могла перешкодити йому вчиняти тортури над дітьми.

Після арешту Карім Лейва сказав поліцейським, що це він жорстоко поводився з дітьми, додавши: “У всьому винен тільки я”.

Джерело.