facebook

Адвокат родини написав, що шокований трагедією.

 

У мережі показали фото трирічної дівчинки, яка трагічно загинула у ДТП в Харкові. У той фатальний вечір дитина разом із бабусею їхала в таксі, коли на автомобіль перекинулась фура.

Світлину дівчинки Аліси опублікував на сторінці у Facebook адвокат родини Євгеній Мельниченко.

Адвокат Євгеній Мельниченко, який представляє родину, емоційно відреагував на автопригоду на Окружній, що забрала життя маленької дівчинки, її бабусі та водія таксі.

“Начебто кожен день бачиш це, але цього разу таке, що шокувало навіть мене, хоча я як адвокат з ДТП начебто мав би вже звикнути до цього, але це просто неможливо”, – написав він.

Також Євгеній Мельничекно опублікував слова матері дівчинки.

“Це любов всього мого життя, моя булочка білочка Аліса, їй було три роки. Вона була дуже розумною, веселою, любила свій дитячий садок. У садку говорили що це єдина дитина яка думає, а потім усвідомлено відповідає на запитання, любила книжки, щоб їй читали та сама складати казки!” – каже жінка.

Про маму, бабусю дівчинки, жінка теж відгукується із любов’ю та теплом: “Це моя матуся Алла, їй було 49 років, вона була неймовірно позитивною людиною. Почуття гумору моєї мами було найкращим. Вона була моєю не тільки мамою, але й другом. Свою внучку вона обожнювала, завжди говорила що це подарунок їй на день народження, у них день різниці в днях народження”.

Джерело.