facebook

Родичі посварилися через домашнього пацюка.

Шарлотта Фостер отримала опіки першого та другого ступеня від рук брата свого нареченого Бена Квіна.

Родичі посварилися через домашнього пацюка і чоловік вилив на жінку окріп. Про це пише ladbible.com.

 

Бен Квін вилив гарячу воду на обличчя нареченої свого брата / Фото: ladbible.com
Сварка почалася 4 серпня 2021 року, коли 29-річна Шарлотта розповіла 28-річному Бену, іншому власнику щура, про поїздку до ветеринара, яку вона здійснила зі своїм домашнім гризуном Рубі.

“Я згадала, що ветеринар дав мені ліки для Рубі, а потім він назвав мене дурепою за те, що я дала ліки щуру”, – пояснила вона.

Вони посперечалися у текстовому повідомленні, перш ніж Шарлотта у пошуках вибачень пішла до нього додому пізніше того ж дня. Їхня розмова віч-на-віч про вихованця несподівано переросла в лють, коли Бен вилив на неї кип’ячену воду з чайника з криком: “Візьми це, с*ко”.

“Все сталося так швидко. Раптом я відчула опіки на голові, вухах та шиї. Він продовжував лити воду протягом хвилини, поки я кричала, щоб він зупинився – я ніколи не відчувала такого болю”, – пригадала жінка.


Побігши у ванну, Шарлотта стрибнула в душ, повністю одягнена, і спробувала охолодити своє тіло холодною водою, коли Бена мама викликала швидку допомогу.

Шарлотта побігла до своєї мами, де їй надали допомогу парамедики. Потім вона відвезла дочку додому, де її наречений, брат Бена, чекав разом із поліцією.

Шарлотта була доставлена до лікарні Cumberland Infirmary Hospital у Карлайлі для лікування важких опіків голови, шиї та плечей, які тривали чотири години, перш ніж вирушити додому.


Через три дні її перевели до Королівського госпіталю Вікторії в Ньюкаслі до спеціалізованого опікового відділення. Напад також призвів до того, що вона не могла бачити лівим оком протягом 38 годин, а також залишив пухирі на грудях, вусі та лівому боці обличчя.

“Фізичні пошкодження були жахливими, і біль змусив мене хотіти покінчити з усім цим. Я була нажахана, коли подивилася в люстерко, бо мої ластовиння почали змінювати колір. Протягом першого місяця вони перетворилися з коричневих на чорні та відпали”, – поділилася жертва.

Того ж дня Бена заарештували та відпустили під заставу.

Після визнання себе винним у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень 10 січня цього року в Королівському суді Карлайла його засудили до 21 місяця тюремного ув’язнення, а також до п’яти років заборонного судового наказу.


Шарлотта, яка працює повний робочий день доглядальницею, сказала: “До того, як усе це сталося, ми були дружною сім’єю — навіть зараз це не має сенсу”.

Шарлотта каже, що ув’язнення Бена “ніколи не буде достатньо для психічних і фізичних потрясінь”, з якими вона залишилася.

“Мені досі сняться жахи про все це, і такі дрібниці, як вимикач чайника, можуть змусити мене здригнутися”, – сказала вона.

Шарлотта сподівається, що її історія покаже іншим жертвам опіків, що є надія.

Вона сказала: “На жаль, ми втратили Рубі в листопаді 2021 року, вона була така особлива, але я була рада, що вона більше не страждає”.

Джерело.