facebook

В Україні другий рік поспіль йде війна, українці вірять в ЗСУ, але для підкріплення віри часто змушені шукати підтримки в екстрасенсів, людей, які вміють читати знаки та символи нашого життя.

Роман Завидовський, циганський екстрасенс, який веде свої ефіри з передбаченнями та читанням оракулів на Youtube. Він зазначив, що на Великдень йому було видіння, сон, який він вважає дуже позитивним і гарним знаком для України.

Літо, поле, багато людей довкола, і ми збираємо колоски. Сяє яскраво сонце, все добре, довкола спокій тиша, все надзвичайно спокійно. Колоски ми збираємо у великі кошики, ми їх складаємо гарною гіркою біля церкви. Збоку сидять спеціальні люди, які відділяють ці колиски зерна від стебел. З бадилля, яке залишається ми плетемо оберіг, схожий на дідуха.
— розповів Роман.

На його думку, цей сон дає надію і віру, і знаменує найближчі наші перемоги. Колоски — це результати, відділяли зерна – це робота по відділенню ворогів від друзів та плели дідуха, робили великий оберіг такий. Екстрасенс зазначив, що це знак захисту вищих сил, знак мудрості та покровительства вищих сил.

Джерело.