facebook

Нерідко психологічний вік відрізняється від біологічного. Назвіть кількість собак на картинці та визначить свій психологічний вік.

Якщо психологічний вік сильно відрізняється від біологічного, це може впливати на особистість. І впливати по-різному, як позитивно, так і негативно. Бути інфантильною або навпаки дуже навченою життєвим досвідом — все добре в міру.
За допомогою цього тесту ви можете дізнатися свій психологічний вік — просто подивіться на цю картинку і порахуйте скільки собак ви бачите.

Якщо ви побачили 4 собаки, ваш психологічний вік – 15-20 років.
Ви вважаєте, що до життя потрібно ставитись простіше, обожнюєте творчість, веселощі та все те, що заряджає вас енергією. До того ж ви відзначаєтеся креативністю, вмінням знаходити спільну мову з людьми та нескінченною любов’ю до подорожей. Таке життя робить вас щасливою людиною.

Якщо ви побачили 5 собак, ваш психологічний вік 25-30 років.
На цьому життєвому етапі ви вже обтяжені дорослими проблемами. Однак вам все ще подобається веселитися, ви не прагнете ускладнювати життя, є людиною, яка прагне ним насолоджуватися життям.

Ваш психологічний вік – 30-40 років, якщо побачили 6 собак.
В очах оточення ви видаєтеся трохи старомодною людиною. У вас стабільне життя та робота. Ви завжди ретельно продумуєте свої дії перед ухваленням спонтанних рішень. У вас миролюбний характер, зрілий погляд на життя і великі шанси на успіх.

7 собак. Ваш психологічний вік – 10-15 років.
Ви дивитеся на світ крізь рожеві окуляри, адже у вашому серці ще живе та сама наївна дитина. Водночас ви прості, вмієте радіти елементарним речам і дбати про людей, які вас оточують.

Джерело.