facebook

Командир окремої тактичної групи аеророзвідки Роберт Бровді з позивним “Мадяр” зняв відео, на якому прокоментував страшний злочин, що стався на Закарпатті.

Командир окремої тактичної групи аеророзвідки Роберт Бровді з позивним

Нагадаємо, як повідомляв раніше “Голос Карпат”, троє підлітків з Верхніх Воріт, зґвалтували 14-річну дівчину і розмістили відеоролик у мережі. Днями Воловецький райсуд засудив їх до 2 років умовно.

Ця резонансна новина облетіла всю країну. На неї звернули увагу не тільки ЗМІ, а й інші небайдужі громадяни. Одним із який є військовий із Закарпаття Роберт Бровді.

“Як батько чотирьох неповнолітніх дівчат, я збентежений ситуацією, яка сталася у моєму рідному Закарпатті навколо 14-літньої дитини й рішення суду, яке днями було прийняте”, – зазначив командир окремої тактичної групи аеророзвідки “Птахи Мадяра”.

Військовий наголошує, що рішення суду є зовсім не справедливим.

“Ці нелюди отримали умовне. Хлопці продовжують вчитися зі зґвалтованою дитиною в одній школі, завдяки пом’якшенню кваліфікації статті, у якій зазначено не зґвалтування, а сексуальне насильство. Крім того, інтереси дівчинки в суді представляла служба захисту дітей місцевої сільради, а якій мама одного з ґвалтівників працює секретарем.” – каже “Мадяр”.

За словами військового, своїм відеозверненням він хоче:

По-перше, звернути увагу суспільства щодо досягнення рівнів загальноукраїнського резонансу і недопущення подальшого негативного розвитку події;

По-друге, з метою попередження всіх учасників процесу, які вже зробили свою “чорну роботу”, і які можуть ще зробити.

Відео цензуроване, оскільки судовий розгляд справи триває. Повне відео, де “Мадяр” назвав усі прізвища винуватців можна переглянути ТУТ.

 

Джерело.