facebook

Медики заявили, що 26-річній жінці залишилось недовго жити.

В Австралії 24-річна жінка звернулась до медиків через вагінальну кровотечу, інфекцію сечовивідних шляхів та біль у тазу. Медики ж їй порадили “розслабитись та випити вина”.

Про це пише ladbible.com


Ешлі Вільямс-Барнс з Джервіс-Бей, Новий Південний Уельс, розповіла, що коли їй було 24 роки, стан її здоров’я різко погіршився. Тоді вона звернулась до медиків. Проте один із лікарів заявив, що “все у неї в голові” та запропонував свій варіант лікування – “розслабитись та випити трохи вина”.

Ешлі ж стверджує, що вона страждала через сильні вагінальні кровотечі та постійний біль у тазу. Через це жінка постійно ходила у чорному одязі, оскільки боялась, що кров помітять інші люди.

Лише через два роки жінка змогла потрапити на прийом до іншого лікаря. Тоді в неї діагностували рак шийки матки зі злоякісною пухлиною розміром 5,8 см. Медики почали лікувати хвору, проте вони одразу попередили, що Ешлі ймовірно довго не проживе та більше не зможе мати дітей.

Єдиним шансом на порятунок було новаторське медичне дослідження, під час якого Ешлі пройшла хіміотерапію, променеву терапію та брахітерапію, яка є різновидом внутрішньої променевої терапії.

Жінці вдалось вижити завдяки складним процедурам. Тепер вона ділиться своєю історією, щоб заохотити інших людей, особливо жінок, не завжди дослухатись до відмовок медиків та шукати таких лікарів, які б змогли допомогти.

Джерело.