facebook

Результат тесту класифікував батька як його “зведеного брата”.

Чоловік поділився гіркою історією, як придбав тест ДНК заради розваги та викрив свою матір у зраді.

Свою історію він розповів на Reddit, передає Mirror.

Результат тесту класифікував батька як його “зведеного брата”. 19-річний користувач зазначив, що ніколи не сумнівався, хто його тато, оскільки вони дуже схожі.

Втім, він має 24,6% ДНК зі своєю двоюрідною сестрою, що передбачає, що вона є його зведеною сестрою, оскільки двоюрідні брати зазвичай мають близько 12%.

“Мій дядько, батько моєї двоюрідної сестри, брат мого батька – це мій тато. Реальність вдарила мене по обличчю, як мішок з цеглою. Я сидів у своїй кімнаті протягом години в повному шоці, а потім мене охопило почуття гніву. Мені були потрібні відповіді”, – поділився він.

Недовго думаючи, він показав мамі результати ДНК і запитав її, чи не зраджувала вона тата з дядьком Девідом.

“Я ніколи не бачив, щоб хтось так швидко блід. Вона мала приголомшений вигляд. Моя мама впала на землю і плакала, благаючи мене не говорити татові”, – поділився чоловік.

Далі він розповів, як зателефонував до своєї двоюрідної сестри, а насправді зведеної сестри, щоб усе їй розповісти.

“Вона закінчила розмову криком. Батько (тепер дядько) прийшов додому і ввалився до моєї кімнати, питаючи, що сталося з мамою. Я йому також усе розповів. Він нічого не сказав. Він вийшов із кімнати, а я замкнув двері. Протягом наступних декількох годин я чув, як вся моя сім’я розвалюється за моїми дверима. Я чув, як мій батько і дядько Девід почали битися. Повний хаос”, – розповів юзер.

Він додав, що почувається лайном, оскільки зруйнував сім’ю: “Я знаю, що це не моя вина, але я не можу позбутися відчуття, що це все через мене.

Джерело.