facebook

“Мало, мочіть їх…”: в РФ цинічно радіють ракетній атаці по Україні і просять “бити більше”

Росіяни почали висловлювати свою “радість” у соцмережах у відповідь на ракетну атаку окупантів по Україні і вже розмріялися про “нові цілі”.

Країна-агресорка Росія у ніч на 9 березня завдала масового ракетного удару по Україні. Уже відомо про шістьох загиблих внаслідок атаки – п’ятеро людей загинули під завалами свого будинку на Львівщині, ще одна людина – у Дніпропетровській області.

Проте кровожерливі росіяни почали висловлювати у соцмережах “радість” через ракетну атаку по українцях. Вони не лише схвально відгукувалися про такий акт жорстокості, а й закликали бити по Україні ще більше. Відповідні коментарі з’явилися у різних російських пабліках.

Частина росіян почала писати, як їх “радує” те, що вони з самого ранку дізналися про ракетну атаку по Україні, хтось навіть зазначив, що “приємно таке читати зранку, як кава”.

Хтось у відповідь на відео полум’я і диму після ракетного удару по Києву написав, що “це гарно”.

Дехто з росіян почав писати, що такого удару “мало”, і що нібито потрібно “приводити українців до тями і не нянькатися”.

Частина росіян почала закликати бити по нових цілях, зокрема, по Банковій, а хтось зазначив, що нібито окупанти повинні “не зупинятися, поки у Львові не будуть готувати на вогнищах”.

Джерело.