facebook

Алайна сказала, що вона перестала носити бюстгальтери та спідню білизну кілька років тому і ніколи не поверталася до них

Познайомтеся з жінкою, яка закликала всіх нас відмовитися від бюстгальтерів та спідньої білизни, бо вони не підходять вам.

Алайна, яка веде цілісний спосіб життя, сказала, що це не лише порада для економії грошей, а й позитивна зміна тіла.

“Бюстгальтери та спідня білизна, чому ми їх носимо?”, – сказала вона.


“Бюстгальтери буквально перекривають кровообіг під грудьми і перешкоджають течії лімфатичних вузлів, і було доведено, що вони призводять до передчасного обвисання. Незалежно від того, чи є у вас груди, як у мене, бюстгальтери вам не підходять”, – стверджує дівчина.

Вона також зізналася, що роками не носила спідню білизну, щоб “дати вагіні дихати”.

“Нижня білизна викличе більше інфекцій і більше бактерій – вона знизить ваш рівень pH, особливо коли ви лягаєте спати, – продовжила Алайна. Немає необхідності носити спідню білизну в ліжку, виділення – це нормально, так що перестаньте хвилюватися, якщо вони потраплять вам у шорти чи штани”.

Алайна додала у підписі: “Не носила ні того, ні іншого роками… подумайте про всі гроші, які ви заощадите! Ви ніколи не повернетесь до цього”.

Деякі глядачі погодилися з нею і перестали носити спідню білизну та бюстгальтери, як прокоментував один із них: “Я теж це не ношу, мені це подобається, це набагато менше обмежує”.

Але деякі були з жахом цієї ідеї.

Джерело.