facebook

Окупант розповідав дружині, що накрав стільки золота, що вистачить до кінця життя: Нєбитов – про факти мародерства на Київщині

Головний поліцейський Київської області розповів, як загарбники скинули з автівки просто на дорогу три вживаних унітази, бо знайшли замість них щось цінніше.

Під час окупації Київщини росіяни влаштували масове мародерство.

Про випадки мародерства, які найяскравіше характеризують окупантів в інтерв’ю ТСН.ua розповів очільник поліції Київської області генерал Андрій Нєбитов.

“Коли ми дізнавались про вкрадені телефони, то ставили їх на контроль. Була перехоплена і така розмова окупанта з дружиною, коли росіянин зателефонував та спитав у неї про вартість одного граму золота. Він їй відповів, що знайшов настільки багато золота, що вистачить до кінця життя. Забирали все – побутову техніку, вживані чоловічі та жіночі речі. Крали і унітази. Неподалік Іванкова на дорозі стояли три вживані унітази. За даними поліції, ці три унітази були скинуті з автівки мародерів, тобто вони взяли замість них щось більш цінне. Мікрохвильову піч або пральну машинку”, – повідомив Нєбитов.

Джерело.