facebook

Військові пояснили зміну тактики ракетних атак росії

Уже не так як раніше

Ворог змінив тактику щотижневих масових обстрілів України. Зменшення частоти ракетних атак окупантів може свідчити про намагання ворога змусити українців розслабитись, а потім завдати удару. Про це повідомила керівниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону.

«Ми вбачаємо зміну тактики ворога щодо довгого очікування ракетної атаки. Тобто ми говорили про 23-24 лютого як відповідні значущі дати. Цілком ймовірна тактика, коли постійне розхитування нервової системи і випробування психіки можуть спричинити розслаблення, і тоді відбудеться ракетний удар», – сказала Гуменюк.

За словами Гуменюк, зараз жодного ракетоносія в Чорному морі немає, але це не говорить про те, що ворог не збирається атакувати.

Вона також повідомила, що через штормову погоду бойова робота російських кораблів ускладнена.

«Тому що ми спостерігали, що минулої доби, у зв’язку з активністю авіації, вони вивели один ракетоносій, фрегат з вісьмома »Калібрами«. Але це були повітряні тривоги, більше пов’язані з активністю розвідувальної авіації, а атака, скоріш за все, не передбачалася», – сказала Наталія Гуменюк.

Джерело.