facebook

Росія збільшує кількість військових і продовжує наступати

Окупанти зосереджують сили на п’яти напрямках

Російські окупанти нарощують чисельність особового складу та продовжують засереджуватись на наступі на п’яти напрямках – Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 24 лютого.

Зокрема, на Куп’янському та Лиманському напрямках противник провів декілька безуспішних наступальних дій. Зокрема, в районах Серебрянського лісництва та населених пунктів Верхньокам’янське і Роздолівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку противник продовжує атакувати позиції українських військ, здійснив декілька безуспішних наступів поблизу населених пунктів Дубово-Василівка, Берхівка та Залізнянське. Ворог активно веде повітряну розвідку для коригування вогню артилерії.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках противник вів наступ в районах населених пунктів Первомайське, Невельське, Мар’їнка – успіху не мав.

«На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено», – зазначили в Генштабі.

Джерело.